Petkelkannan kaninkasvatus - Petkelkannan breeding rabbits Kanien kasvatus vuodesta 1991 - Breeding rabbits since 1991

Myytävänä – For sale

Kysy rohkeasti lisätietoja myytävistä kaneista. Laitan sinulle mielelläni myös kuvia sähköpostilla. Poikaset ovat luovutusikäisiä 9-12 viikon iässä. Kaikille kaneille lähtee uuteen kotiin mukaan sukutaulu, kirjalliset hoito-ohjeet sekä pussillinen tuttua ruokaa. Kaikilla kaneilla on tunnistetatuoinnit molemmissa korvissa niiden lähtiessä uusiin koteihin.

Our animals are kept purely for pleasure and for exhibition. I do not always have stock for sale. I breed to obtain future show rabbits for myself but obviously I get rabbits that do not meet the required standard which I sell as pets. Occasionally I may sell showable youngsters or adult breeding stock. All rabbits come with a comprehensive care booklet, one week supply of food and I am available to give help & advice at anytime before, during and after the sale. Pictures of all our youngsters can be asked by e-mail.

petkelkannan@gmail.com tai 0400-775432 klo 18 jälkeen

Sivu päivitetty 28.6.2022

Varattavissa kääpiöperhoskanin poikasia. Poikaset ovat syntyneet 6.4.2022 ja ovat nyt luovutusikäisiä ja valmiina uuteen kotiin. Poikasen hinta on 100€. Kysy lisää!

Varattavissa hermeliinikanin poikasia. Poikaset ovat syntyneet 5.-6.4.2022 ja ovat nyt luovutusikäisiä ja valmiina uuteen kotiin. Kaikki poikaset ovat väriltään ruskeasoopeleita, joskin eri sävyjä. Poikasen hinta on 100€. Kysy lisää!

Varattavissa rex-kanin urospoikanen. Syntynyt 3.3.2022 ja on nyt luovutusikäinen. Poikasen isä on norjantuonti (94,5p), emä oma kasvatti Irmeli (95,5p). Poikasen hinta on 100€. Kysy lisää!

Benjamin 2483

 

© Petkelkannan

Kotisivujen suunnittelua